Selecteer een pagina

We combineren research, creativiteit en liefde om digitale producten te maken waar je blij van wordt.

Ons werkproces

Plan

Samen bespreken we je business goals en welke rol wij daarin kunnen spelen. We proberen zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen en aan de hand van onze expertise stellen we een plan op. Dit plan voegen we samen in een offerte en vervolgens wachten we op akkoord. Als hier akkoord op is gegeven, bespreken we de tijdlijn van het project zodat beiden partijen goed geïnformeerd zijn over het proces.

Design + Ontwikkeling

We ontwerpen onze producten meteen digitaal. Wij zijn van mening dat dit sneller en efficiënter werkt. Er kan uiteraard een uitzondering worden gemaakt als hier specifiek om gevraagd wordt, maar dit valt onder aanvullende diensten. Als we een website maken, doen we dit meteen in WordPress en zo kun je ook zelf gemakkelijk een kijkje nemen in het proces.

De content moet worden aangeleverd zodat wij het in het product kunnen plaatsen. Mochten er teksten geschreven moeten worden dan kunnen wij dit eventueel ook als aanvullende dienst aanbieden.

Oplevering

Wanneer alles zo goed als af is, worden de laatste aanpassingen nog toegevoegd om ervoor te zorgen dat jij net zo blij bent met het eindresultaat als wij. Als dit geregeld is dan vinden wij het altijd fijn om nog even te videochatten om de allerlaatste details van de overdracht te bespreken. Natuurlijk vinden we het ook leuk om te horen wat je van het eindresultaat vind en hoe je het vond gaan.

Websites

Een professionele website met UI/UX friendly design? We got your back! Met onze expertise maken we van jouw website een aantrekkelijk plaatje.

Webshops

Een webshop als aansluiting op je website of enkel? Geen probleem, wij regelen het. WooCommerce is onze best vriend en snel ook de jouwe!

Social Media Design

In de overheersende wereld van social media kun je niet meer achterblijven. Wij helpen je om jouw content te versterken aan de hand van design.

Branding

Je wilt graag dat je bedrijf een representatie is voor waar jij voor staat. Samen brainstormen we hierover en creëren we jouw unieke branding.

l

Grafisch ontwerp

Hoe digitaal we ook zijn tegenwoordig, een poster of flyer verliest zijn kracht niet. Wij helpen bij een eyecatching design.

w

Online consulting

Soms wil je gewoon een beetje advies voordat je een grote stap zet. Dat snappen we dus pak wat te drinken & let’s talk about it!

Let’s work together!

info@brightbabes.nl