Over ons

Leer ons en onze manier van werken wat beter kennen!

Jennifer en Romy van Bright Babes

Wij zijn Jennifer & Romy, twee interactive designers. Ondanks dat we officieel van hetzelfde beroep zijn, hebben we hele andere skill sets. Jennifer is de echte marketeer en met haar vlotte babbel geeft ze iedereen meteen een welkomend gevoel. Romy zorgt ervoor dat alle teksten en mailtjes altijd correct worden geschreven. Als je toch een foutje tegenkomt, dan was het Jennifer. Geintje, dat zegt alleen maar dat we ook maar mensen zijn!

Samen verdelen we de taken op het gebied van design. Zo kan het zijn dat soms Jennifer een design maakt en de andere keer Romy. Zo zorgen we ervoor dat er veel variatie is en we ons allebei kunnen blijven ontwikkelen.

Dit is wat wij voor jou kunnen doen

Elke ondernemer wilt zijn bedrijf online zo goed en mooi mogelijk neerzetten. Of je het nu compleet uit handen wilt geven of graag zelf wilt leren hoe je dit moet doen, we helpen je graag!
Neem een kijkje naar onze diensten.

Websites & webshops

De website of webshop van je dromen is dichterbij dan je denkt. Wij vertalen het plaatje in je hoofd naar werkelijkheid.

Vraag meer info

Trainingen

We geven online trainingen in WordPress zodat jij precies weet hoe je een geweldige website kunt bouwen en onderhouden.

Vraag meer info

Digitaal Design

Wij houden van een pixel perfect en modern design. Als dit aantrekkelijk klinkt, bekijk dan al onze design mogelijkheden.

Vraag meer info

Website Optimalisatie

Jouw website zo hoog mogelijk in Google en met supersonische snelheid? Wij helpen je website te optimaliseren.

Vraag meer info

De Bright Babes Fan Club

Tessa van Balen

www.tessavanbalen.nl

“Als ondernemer heb je van die taken die moeten gebeuren maar waar je zelf niet in wilt verdiepen. Mijn website had echt een optimalisering nodig. Jennifer heeft dit me uit handen genomen. Met een duidelijke uitleg, gerichte vragen, een goed plan en een strakke tijdsplanning is zij aan de slag gegaan. Door haar flexibiliteit waren aanpassingen zo gerealiseerd. Na afloop een duidelijke handleiding ontvangen voor als ik zelf wat kleine aanpassingen wil doen. Wat de optimalisering heeft opgeleverd… check mijn website en oordeel zelf 😊

Elise Laan

www.eliselaan.nl

“Ik wilde met Bright Babes samenwerken, omdat ik er volle vertrouwen in had dat ik een site kreeg die goed werkt en waar ik blij mee ben. Ik vind het heel fijn dat de meiden altijd voor mij klaar staan en professioneel over alles nadenken. Ik was verrast dat alles in een korte tijd werkende was en de communicatie was erg duidelijk. Ik raad deze dames bij al mijn vrienden en familie aan. Al met al ben ik zeer tevreden en kan ik ook nog eens mijn eigen website onderhouden!”