Selecteer een pagina

Leer ons en onze manier van werken wat beter kennen!

Waarom bright babes?

Over ons

Wij zijn Jennifer & Romy, twee interactive designers. Ondanks dat we officieel van hetzelfde beroep zijn, hebben we hele andere skill sets. Jennifer is de echte marketeer en met haar vlotte babbel geeft ze iedereen meteen een welkomend gevoel. Romy zorgt ervoor dat alle teksten en mailtjes altijd correct worden geschreven. Als je toch een foutje tegenkomt, dan was het Jennifer. Geintje, dat zegt alleen maar dat we ook maar mensen zijn!

Samen verdelen we de taken op het gebied van design. Zo kan het zijn dat soms Jennifer een design maakt en de andere keer Romy. Zo zorgen we ervoor dat er veel variatie is en we ons allebei kunnen blijven ontwikkelen.

Jennifer en Romy van Bright Babes

Links: Jennifer                                              Rechts: Romy

Waarom bright babes?

We kopiëren en plakken niet

We gebruiken onze expertise om samen met jou een uniek product neer te zetten waar jij keer op keer gelukkig van wordt.

Service

Wij vinden het heel belangrijk dat je je altijd geholpen voelt. Zelfs als onze ‘zaken’ zijn afgerond, mag je altijd om hulp vragen. Geen zorgen, we laten je niet zomaar in de steek!

Persoonlijkheid

We vinden het fijn om als mens tot mens te praten en niet per se als bedrijf tot klant. Je hebt net zo’n belangrijke rol als wij en de communicatie daartussen vinden wij heel belangrijk.

Let’s work together!

info@brightbabes.nl